Kjøkken og kafé

Vår kjøkken- og kafedrift har mål å skape en åpen og gratis møteplass for økonomisk og sosialt vanskeligstilte. Kafeen er en sosial møteplass der du kan treffe andre, lese aviser, drikke kaffe/te og spise et godt og næringsrikt måltid.

Kafeen er åpen for alle. Vi forventer at alle følger husreglene om rusfrihet på huset og gjensidig respekt for hverandre. Kafeen skal være en sosial ivaretagende arena som tilbyr en kafeopplevelse av god kvalitet.

Kafeen er åpen mandag til fredag fra klokken 09.30 til 15.30.
På onsdager og torsdager har vi kveldsåpent frem til klokken 20.00.

Hjertelig velkommen til vår kafe. Hos oss kan du sitte så lenge du vil.

Besøkende og måltider

I fjor hadde vi totalt 46 982 besøkende i vår kafe,
og vi serverte 65 230 måltider!

Vi har ca. 200 besøkende per dag og serverer i underkant av 1000 måltider per uke.

Frivillighet

Kjøkkenet ledes av ansatt og drives sammen med 90
frivillige fra hele verden og i alle aldersgrupper.

Frivillige tar aktiv del og er med å påvirke arbeidet som
gjøres på kjøkkenet. Vi har godt sosialt miljø der vi tilrettelegger for at alle kan bidra etter evne.

Overskuddsmat

Vi har som mål å aktivt begrense matsvinn, og har bærekraftig og rettferdig ressursutnyttelse som et overordnet prinsipp i driften.

Hoveddelen av råvarene som brukes i kafeen er matvarer som ellers ville blitt kastet. I 2023 mottok vi over 3,3 tonn mat fra Matsentralen Vestland!