Oppskrifter
På Robin Hood Huset serverer vi hver uke mat til omlag 500-600 personer. All mat tilberedes av frivillige i samarbeid med kaféleder, og råvarene er såkalte datovarer og andre svinn-varer vi får levert eller henter fra Matsentralen Vestland, Extra Håkonsgaten, diverse kaféer og andre samarbeidspartnere.
Råvaretilgjengeligheten varierer fra dag til dag og setter store krav til kreativitet, men opp igjennom årene har vi utviklet noen oppskrifter som vi har høstet mye skryt for og disse vi vi nå dele med deg.
Her finner du oppskrifter på noen av de smakfulle rettene som serveres på Robin Hood Huset, i full skala, selvsagt! Så om du skal holde selskap for 60 er det bare å kjøre i gang, eller skalere ned som du måtte føle for.
Håper det smaker!
Supper:
Kremet ertesuppe med potet og gulrot
Tomat- og gulrotsuppe med appelsin og chili
Gryteretter:
Kikerter med tomat, løk og sopp
Jeera aloo-navratri (poteter med indisk krydder)
Gratenger